Echo spustí novou internetovou televizi, prvním hostem bude Mirek Topolánek

Vydavatelství Echo Media chystá nový projekt. Na internetovou mediální scénu vysílají videoprojekt s názvem Echo TV. K jeho spuštění dojde už příští čtvrtek.

Jako první počin uvede analytička Lenka Zlámalová rozhovory s významnými osobnostmi. Hned ve čtvrtek bude jejím hostem kandidát na prezidenta Mirek Topolánek. V následujících rozhovorech dojde i na ostatní prezidentské uchazeče. Další pořady internetové televize nechtěla redakce zatím prozradit. „Plány do budoucna máme, ale chceme postupovat krok po kroku. Jistě zapojíme i další členy redakce,“ uvedl editor Echa 24 Miloslav Janík. Mezi témata však budou tradičně patřit události z politiky, ekonomiky nebo kultury.

„K videoprodukci nás přiměly zájem čtenářů a technické možnosti, které výrobu videí a jejich zveřejňování na internetu značně zjednodušily,“ vysvětlil Janík. Spolumajitel vydavatelství a šéfredaktor Echa Dalibor Balšínek na svém facebookovém profilu informoval, že s projektem mu pomáhá novinář Marek Vacek, který působil například v televizi Nova nebo v České televizi.

Echo TV se tak přidává k dosavadním psaným projektům vydavatelství Dalibora Balšínka, mezi které patří zpravodajský web Echo 24, čtení pro náročné Echo Prime, Týdeník Echo a komentovaný monitoring nejdůležitějších událostí z politiky a byznysu v českých médiích Business Monitoring 24.

Na internetu v oblasti audiovizuálních médií panuje velká konkurence. Mezi úspěšné produkty patří dvojnásobný vítěz letošního ročníku ankety Křišťálová lupa DVTV. Zájmu se dostává také známými jmény nabité redakci Seznam Zpráv nebo pořadům na iDnes.tv.

Přidat komentář